Home > Grietje
Grietje-Fik-reiki

Ik ben Grietje Fik… 48 jaar en woon in Hoogeveen. Ik ben ca. 20 jaar geleden met het paranormale in aanraking gekomen..

Ik maak droomvangers, intuïtieve tekeningen en eigenlijk alles wat er in mij doorkomt op creatief gebied.

Ik laat me leiden en door m’n gevoel te volgen komen er mooie dingen tot stand, sinds ik daar eindelijk op durf te vertrouwen gebeuren er bijzondere en mooie dingen ook geef ik geef healings, reiki cursussen en behandelingen. Ook is het mogelijk om bij mij een workshop te volgen om bv te leren werken met orakel kaarten of een avond healing met kleuren (intuitief tekenen), wichelroede lopen Tevens maak ik beschermengeltjes en krachtvoorwerpen, energiegrids en verkoop ik helende stenen. er is bij mij heel veel te doen is er iets waar je graag meer van wilt weten laat het mij dan weten.

Ook voor een kaartreading ben je hier op t juiste adreshttp://www.mienmagie.nl

X
Call Now ButtonBel voor afspraak

Cookies waar je blij van wordt….
Op deze website gebruiken wij cookies zodat onze website optimaal functioneert.
Ook kunnen we zo het bezoekersgedrag meten, zodat onze site kan aansluiten op jouw interesses.
Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord en krijg jij onze cookies.