Home > Grietje Fik > blog > Natural Upgrade in de praktijk

Natural Upgrade in de praktijk

zoals iedereen inmiddels wel weet verkoop ik al een tijdje Natural Upgrade produkten in de webshop en thuis  bij "Mien Magie" in Hoogeveen. daar wil ik een paar voorbeelden van uitlichten, niet als verkoop praatje zeker niet (dat is bij deze produkten ook echt niet nodig) maar eigenlijk omdat het Te bijzonder is om niet te delen.

De mensen die mij kennen weten dat ik pas geleden op vakantie ben geweest en dat ik doodsbang was om te vliegen, nu is er een auraspray die je helpt bij angst etc 

 We kennen het allemaal, emoties... Angst, stress, paniekaanval, verdriet, boosheid. Momenten die vragen om een “kusje erop?” of wat extra’s om heftige emoties te helpen neutraliseren. Dat ben ik dus gaan sprayen de dag voordat ik op vakantie ging omdat t wel heel dichtbij kwam en voordat ik in t vliegtuig stapte, ik was rustig en heb nog nooit zoiets geweldigs beleefd, dus ik heb echt genoten van iets waar ik super tegenop zag.

 Zo zijn er ook sprays om in je kracht te komen of een energetische bubbel om je heen tegen alle prikkels, werkt geweldig als je ergens naar toe moet maar waar veel mensen zijn, ik heb het zelf ervaren om weer naar een creabeurs te gaan na de lockdowns en de mensen toch wat gespannen waren in het begin, ik kwam vol energie thuis en was niet moe terwijl je dat normaal wel zou zijn na een dag slenteren.

de feetcare zorgt data je goed geaard blijft en een gevoel hebt van veilig stevig op de grond staat in deze tijd met al die heftige energieen is dat voor veel gevoelige mensen toch wel een dingetje, hiermee word dat dus een makkie.Er zijn inmiddels heel veel sprays en andere produkten kijk gerust bij Nicole Jansen de maker hiervan en als er iets bij is wat ik niet heb en daar wel staat zorgen wij dat het er is.
dus zo werkt Natural Upgrade in de praktijk
  
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
Call Now ButtonBel voor afspraak

Cookies waar je blij van wordt….
Op deze website gebruiken wij cookies zodat onze website optimaal functioneert.
Ook kunnen we zo het bezoekersgedrag meten, zodat onze site kan aansluiten op jouw interesses.
Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord en krijg jij onze cookies.